شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۵

برگزاری کارگاه آموزشی «تدبر در قرآن» در کتابخانه عمومی آل‌ یاسین شهرستان فریدونشهر

تدبر در قرآن

کارگاه آموزشی «تدبر در قرآن» با حضور حجت‌الاسلام امیرحسین صفاریان؛ عضو ستاد راهبردی تدبر در قرآن کشور و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فریدونشهر در کتابخانه عمومی آل‌ یاسین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان، در راستای ترویج و توسعه مفاهیم عمیق قرآنی و آشنایی شهروندان و علاقه‌مندان با روش‌های تدبر و تفکر در آیات الهی، کارگاه تخصصی  «تدبر در قرآن» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین امیرحسین صفاریان؛ عضو ستاد راهبردی تدبر در قرآن کشور، و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فریدونشهر در کتابخانه عمومی آل‌ یاسین در تاریخ ۲۸ مهرماه برگزار شد.

در جریان این کارگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین صفاریان؛ به تبیین ضرورت تدبر در قرآن کریم به عنوان نقشه راه زندگی پرداخت و شیوه‌های کاربردی فهم و انس با آیات وحی را برای حاضران تشریح کرد. این برنامه با استقبال پرشور اقشار مختلف مردم، مربیان و دوستداران کلام وحی روبه‌رو شد و در پایان نیز شرکت‌کنندگان پرسش‌های خود را مطرح کرده و پاسخ‌های لازم را دریافت کردند.

برگزاری کارگاه آموزشی «تدبر در قرآن» در کتابخانه عمومی آل‌ یاسین شهرستان فریدونشهر

برگزاری چنین کارگاه‌هایی در کتابخانه آل‌ یاسین فریدونشهر، گامی مؤثر در جهت تبدیل کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های فعال فرهنگی و قرآنی در سطح منطقه به شمار می‌رود.

برگزاری کارگاه آموزشی «تدبر در قرآن» در کتابخانه عمومی آل‌ یاسین شهرستان فریدونشهر